Gastenboek

koos-7 van Sef Wehrens Femke-5 van Sef Wehrens JULLEKE.-3 van Sef Wehrens

Morre-2 van Sef Wehrens Daisy1 van Jef Wehrens

 

 

 

 

21-2-2016

Als voormalig lid van de Norwich terriërclub (Habitat’s),wil ik jullie ook eens in mijn andere keuken laten kijken.

Ik schilder graag met aquarel verf en dat doe ik al vanaf 1984. Bijna mijn hele oeuvre staat nu op mijn website : www.sefwehrens.nl   

Surf maar eens rond en jullie zien dat de natuur mijn grote inspiratiebron is.

Ik denk nog vaak terug aan de mooie tijd dat wij lid waren van de club en wens jullie nog veel plezier en succes met jullie hobby.

 Sef Wehrens

 

——————————————————————————-

     22-8 waar terriers elkaar ontmoeten

 • IMG_8484

   

  28-9 : geplaatste reacties in het 3e clubblad na de oproep op FB: wat doe jij met dierendag?

  Mandy: collecteren voor de dierenbescherming en net als elke dag onze Norwich Tara “verwennen”..

  Anne-Lies: ook collecteren voor de dierenbescherming. En ik verwen Ika elke dag. Misschien even naar het strand…

  Albertine: eerst worden ze door Shirley Elting geplukt en dan een kluifje als verwennerij. Dat wordt smullen voor Grace en Winston. Trudy: bij ons niks want voor onze hond is elke dag dierendag.

  Viki: ik verzamel en haal heel het jaar door eten en andere toebehoren voor dieren bij elkaar om de minderbedeelden en de   buitenlandse hondjes te helpen.

  6-10  : via de ledenlijst zag ik dat u dit jaar lid bent geworden van onze vereniging, heeft u veel plezier van uw huisgenootje?

  Leuk je mailtje! Luna is inmiddels 8 maanden en onze tweede Norwich, van de eerste hebben we vorig jaar na 13 jaar afscheid moeten nemen. Op zo’n moment denk je dan niet meteen aan een nieuw hondje omdat het verwerken van het verlies toch wel even tijd nodig heeft. Maar na een paar maanden was het zo stil in huis en miste je toch de wandelingen en het gezelschap (Wij zijn beiden 65plus dus beweging is goed voor ons en voor de hond). Wij zijn heel blij met haar al was het eerste halfjaar best pittig en waren we vergeten hoe intensief het opvoeden van een pup is. Het was inmiddels 13 jaar geleden.

  Na de puppycursus zijn we nu bezig met het vervolg de gehoorzaamheidstraining en ik moet zeggen voor een Norwich gaat dat best goed.

  Mocht ik iets leuks te melden hebben zal ik je dit zeker laten weten!

  Met vriendelijke groet, Johan