Lid worden

 

Roparu lodge laatste update  Lidmaatschap van de NNTC

Graag willen wij, als rasvereniging ons even aan je voorstellen:

De  Norwich Terrier Club Nederland verenigt de liefhebbers van de Norwich Terrier, met als doelstelling het ras zuiver te houden en het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid. Daarnaast bieden diverse verenigingsactiviteiten Norwich Terrier bezitters de gelegenheid gezellig samen te komen met andere Norwich Terrier liefhebbers. Onze rasvereniging is lid van de Raad van Beheer.

Voor leden heeft de Norwich Terrier Club het volgende te bieden:

  • 4x per jaar een clubblad met allerlei wetenswaardigheden over de Norwich, informatie over de clubactiviteiten, showuitslagen, een medische rubriek, vakantie adressen etc. Bovendien biedt het clubblad leden de mogelijkheid zelf door middel van foto’s en artikeltjes hun wederwaardigheden met hun eigen Norwich Terrier te vertellen.
  • Jaarlijkse organisatie van de kampioenschap clubmatch voor Norwich Terriers, waar u de grote kampioenen kunt bewonderen of zelf met jouw hond kunt deelnemen.
  • Twee x per jaar een georganiseerde wandeling met heel veel Norwich Terriers (en de baasjes).
  • Andere activiteiten kunnen zijn: gehoorzaamheid workshops, demonstraties Norwich Terrier geleidehond, uithoudingsproeven, demonstraties africhten, spelletjes met de hond en vele zaken meer.
  • Toegang tot de Algemene Ledenvergadering.
  • Door een lidmaatschap steunt u de Norwich Terrier en het streven om het ras zijn plaats in de kynologische wereld te behouden.
  • Tevens blijf je op de hoogte van alles over de Norwich Terriers en kun je voor raad en daad een beroep doen op het bestuur van de vereniging.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Minimum leeftijd van het lidmaatschap is 18 jaar.

De contributie bedraagt v.a. 1-1-2018 € 25,- voor het hoofdlidmaatschap en € 12,50 voor het eventuele lidmaatschap van een huisgenoot (gezinslidmaatschap).

Bij aanmelding na 30 juni bedraagt de contributie de helft van bovengenoemde jaarcontributies, mits tegelijker tijd de contributie voor het volgend kalenderjaar wordt voldaan.

Het inschrijfgeld is éénmalig € 3.

Indien je geen gebruik maakt van de incassomachtiging is het inschrijfgeld éénmalig € 5 en word je verzocht de contributie en het inschrijfgeld over te maken op bankrekening NL04 RABO 0104 7919 93 .

Aanvulling voor onze buitenlandse leden : BIC: RABON2LU

Je kunt een inschrijfformulier hier downloaden.Inschrijfformulier nieuw lid NNTC ws