Herplaatsing

Helaas kunnen er zich soms omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is. Dit is een, voor alle partijen, dienstverlening van de NNTC maar de nieuwe eigenaar wordt ook verzocht lid te worden van de NNTC. Mocht u naar een herplaatsing voor uw hond op zoek zijn of  tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u een mailbericht sturen naar redactie@norwichterrierclub.nl 

23-11-2022

Voor dit lieve reutje wordt een gouden mandje gezocht.

Het is een vrolijk hondje dat van beweging en aandacht houdt, een gezelligheidsdier.

Maar hij is niet geschikt om te leven in een gezin met jonge en/of schoolgaande kinderen.

Daar wordt hij zenuwachtig van, ook bij onverwachte aanrakingen kan hij enorm schrikken en wil dan weleens happen.

Hij is zes jaar en niet gecastereerd.

Bent u op zoek naar een hondje en denkt u hem een fijn thuis te kunnen bieden dan graag een mailtje naar redactie@norwichterrierclub.nl. O.v.v. naam, telefoonnummer en adres.

Bij voorkeur met een korte toelichting van het thuis wat u hem kunt bieden. 

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.

 

 

Mocht u naar een herplaatsing voor uw hond op zoek zijn of  tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u een mailbericht sturen naar redactie@norwichterrierclub.nl 

Wij hebben in het verleden diverse hondjes goed kunnen herplaatsen. Op de linker foto staat Toby, de meeste recente herplaatsing. Uit de meer dan 20 geïnteresseerden is er gelukkig voor hem een hele goede keuze uitgekomen en heeft hij nu zijn welverdiende ‘gouden mandje’.in 2019 -2020 waren dat Toby, Lizzy, Noortje en Woefer.

Van een eerdere datum midden Job van Belgie via Grashoek naar Noordholland (2007) en rechts Eve van Limburg naar Middenbeemster (2011). Grismo (linkerfoto) zijn baasje verhuisde naar Portugal maar het hondje kon niet tegen de warmte. Na een paar telefoontjes en persoonlijk contact heeft hij heeft een heel fijn thuis gekregen in Grathem (L).  

 


  030   028