Herplaatsing

19-12-2018 Om teleurstellingen te voorkomen hierbij het volgende. Voor herplaatsingen is er op dit moment een enorme wachtlijst, de vraag is veel groter dan het aanbod

Helaas kunnen er zich diverse omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina kunt u “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is.

Dit is een, voor alle partijen, kosteloze service van de NNTC.

Mocht u een herplaatsing op willen geven of tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u een mailbericht sturen naar redactie@norwichterrierclub.nl 

Mocht u in aanmerking willen komen voor een herplaatsing dan is het prettig wanneer u een mail stuurt. Met uw contactgegevens, wat voor geslacht u zoekt, leeftijdsgrens en de reden waarom u een hondje zoekt. redactie@www.norwichterrierclub.nl . Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

In het verleden hebben wij diverse hondjes goed kunnen herplaatsen. Zo ook de hondjes hieronder midden Job van Belgie via Grashoek naar Noordholland  en rechts Eve van Limburg naar Middenbeemster. Grismo (linkerfoto) zijn baasje verhuisde naar Portugal maar het hondje kon niet tegen de warmte. Na een paar telefoontjes en persoonlijk contact heeft hij heeft een heel fijn thuis gekregen in Grathem (L).  

  030   028