Herplaatsing

19-12-2018 Om teleurstellingen te voorkomen hierbij het volgende. Voor herplaatsingen is er op dit moment een enorme wachtlijst, de vraag is veel groter dan het aanbod

 

Helaas kunnen er zich diverse omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina kunt u “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is.

Dit is een, voor alle partijen, kosteloze service van de NNTC.

Mocht u een herplaatsing op willen geven of tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u contact opnemen met : Mevr. Hanny Bruining-Wisse.  Tel: 0299684486  (bij voorkeur ‘s-avonds na 20:00 uur). 

Mocht u in aanmerking willen komen voor een herplaatsing dan is het prettig wanneer u een mail stuurt. Met uw contactgegevens, wat voor geslacht u zoekt, leeftijdsgrens en de reden waarom u een hondje zoekt. redactie@www.norwichterrierclub.nl . Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

In het verleden hebben wij diverse hondjes goed kunnen herplaatsen. Zo ook de hondjes hieronder middenJob van Belgie via Grashoek naar Middenbeemster en rechts Eve van Limburg naar Middenbeemster. Recent ( september 2017) is de herplaatsing van Grismo, zijn baasje verhuisde naar Portugal en het was hem daar te heet, hij kon daar niet wennen. Na een paar telefoontjes en persoonlijk contact heeft hij heeft een heel fijn thuis gekregen in Grathem (L).  

In 2017 was voor Woofer een nieuw thuis gevonden ( foto links).

De herplaatsing van januari 2018 was fijn voor beide partijen en snel geregeld! ’s Avonds belde een van onze leden met het verzoek om een goed thuis te zoeken voor een hondje. En twee dagen later werd er een verzoek om een hondje liefst een teefje gedaan. Het teefje van 6 jaar van Nederland was binnen een paar dagen liefdevol opgenomen in haar nieuwe thuis. Op dit moment is er geen wachttijd maar zijn er ook geen nieuwe aanvragen.
Zoals blijkt uit het bovenstaande kan dat zomaar veranderen..    

 030   028