Herplaatsingen uit het verleden

10-12-2020 Wegens de vele aanvragen is de aanmelding hiervoor vanaf nu gesloten.  Er zijn meer dan voldoende aanvragen mocht er een hondje beschikbaar komen.     

Op deze foto staat Toby, de meeste recente herplaatsing. Uit de meer dan 20 geïnteresseerden is er gelukkig voor hem een hele goede keuze uitgekomen en heeft hij nu zijn welverdiende ‘gouden mandje’.

Helaas kunnen er zich soms omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is.

Dit is een, voor alle partijen, dienstverlening van de NNTC maar de nieuwe eigenaar wordt ook verzocht lid te worden van de NNTC.

Mocht u naar een herplaatsing voor uw hond op zoek zijn of  tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u een mailbericht sturen naar redactie@norwichterrierclub.nl 

Er worden geen aanvragen meer in behandeling genomen, wegens de stormloop van aanvragen. Het kost veel tijd iedereen een gepast antwoord te kunnen geven.  

Wij hebben in het verleden diverse hondjes goed kunnen herplaatsen. in 2019 -2020 waren dat Toby, Lizzy, Noortje en Woefer.

Van een eerdere datum midden Job van Belgie via Grashoek naar Noordholland (2007) en rechts Eve van Limburg naar Middenbeemster (2011). Grismo (linkerfoto) zijn baasje verhuisde naar Portugal maar het hondje kon niet tegen de warmte. Na een paar telefoontjes en persoonlijk contact heeft hij heeft een heel fijn thuis gekregen in Grathem (L).  


  030   028