Herplaatsing

Herplaatsing gevraagd voor Woofer, een jong Norwich teefje  

13-12-2017 Kwam het onderstaande verzoek: Helaas zoeken wij voor Woofer een nieuw huisje.

Ze is een leuk en levendig teefje van tien maanden oud dat helaas fout gewisseld heeft en hierdoor niet geschikt is voor tentoonstelling en voor eventuele pups.

Ze is bij ons thuis opgegroeid en samen met ons, onze kinderen en kleinkinderen en andere honden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob van Loorbeek telefoon: 0653404951


 

 

 

 

 

 

 

Helaas kunnen er zich diverse omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina kunt u “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is.

Dit is een, voor alle partijen, kosteloze service van de NNTC.

Mocht u een herplaatsing op willen geven of tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u contact opnemen met : Mevr. Hanny Bruining-Wisse.  Tel: 0299684486  (bij voorkeur ‘s-avonds na 20:00 uur). 

Mocht u in aanmerking willen komen voor een herplaatsing dan is het prettig wanneer u een mail stuurt. Met uw contactgegevens, wat voor geslacht u zoekt, leeftijdsgrens en de reden waarom u een hondje zoekt. redactie@norwichterrierclub.nl . Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

In het verleden hebben wij diverse hondjes goed kunnen herplaatsen. Zo ook de hondjes hieronder links Job van Belgie via Grashoek naar Middenbeemster en rechts Eve van Limburg naar Middenbeemster. Heel recent ( september 2017) is de herplaatsing van Grismo, zijn baasje verhuisde naar Portugal en het was hem daar te heet, hij kon daar niet wennen. Na een paar telefoontjes en persoonlijk contact heeft hij heeft een heel fijn thuis gekregen in Grathem (L).  

030   028