Herplaatsing

Helaas kunnen er zich diverse omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina kunt u “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is.

Dit is een, voor alle partijen, kosteloze service van de NNTC.

Mocht u een herplaatsing op willen geven of tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u contact opnemen met : Mevr. Hanny Bruining-Wisse.  Tel: 0299684486  (bij voorkeur ‘s-avonds na 20:00 uur). 

Mocht u in aanmerking willen komen voor een herplaatsing dan is het prettig wanneer u een mail stuurt. Met uw contactgegevens, wat voor geslacht u zoekt, leeftijdsgrens en de reden waarom u een hondje zoekt. redactie@norwichterrierclub.nl . Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

In het verleden hebben wij diverse hondjes goed kunnen herplaatsen. Zo ook de hondjes hieronder middenJob van Belgie via Grashoek naar Middenbeemster en rechts Eve van Limburg naar Middenbeemster. Recent ( september 2017) is de herplaatsing van Grismo, zijn baasje verhuisde naar Portugal en het was hem daar te heet, hij kon daar niet wennen. Na een paar telefoontjes en persoonlijk contact heeft hij heeft een heel fijn thuis gekregen in Grathem (L).  

De laatste herplaatsing van dit jaar was voor Woofer meest links( december 2017) ook voor haar is een goed nieuw thuis gevonden.  

 030   028